[M]media gaat samenwerking aan met IEX Media     
27-09-2021 09:42:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 38592 | Tags:

[M]media, specialist in het digitaal bereiken van mannen en vrouwen, verbreedt haar netwerk verder en gaat de commerciële exploitatie verzorgen voor alle financiële titels van IEX Media, marktleider in Nederland in financiële platforms, zoals beleggersinformatie.   

De samenwerking met IEX Media betekent een uitbreiding van de propositie van [M]media, dat een heel nieuw finance-channel toevoegt aan haar netwerk. IEX Media werkt voor het eerst samen met een dergelijke partner in digital advertising en het mediabedrijf wil daarmee een verdere stap zetten in omzetgroei uit digital.    

IEX.nl is één van de grootste onafhankelijke financiële websites van Nederland. Daarnaast zijn Belegger.nl, DeBeurs.nl, Beursonline.nl, Participaties.nl en Guruwatch bekende websites van IEX Media binnen de beleggerswereld.

Mark Termeer, Managing Director IEX Media: "Wij hebben de afgelopen periode naar verschillende mogelijke partners gekeken en [M]media kwam hier als allerbeste naar voren. [M]media heeft al sinds jaar en dag een constructieve relatie met mediabureaus en adverteerders en daarmee een bewezen trackrecord. Daarnaast vertegenwoordigen zij prachtige en relevante platforms, waar wij graag onze zestien digitale platforms met beleggingsinformatie aan toevoegen." 

Jouke Tjeerdsma, Managing Director [M]media: "De samenwerking met IEX Media stelt ons in staat een nieuwe niche doelgroep aan te bieden aan onze adverteerders, namelijk 2,5 miljoen unieke particuliere beleggers in Nederland en België. Hiermee hebben we met IEX Media als marktleider in financiële platformen de ideale partner gevonden om een finance channel toe te voegen aan het [M]media netwerk en onze propositie naar de markt toe verder uit te breiden."

Met meer dan 90 verschillende websites en apps bereikt [M]media ruim 10 miljoen mannen en vrouwen per maand in het hart van de doelgroep. Daarmee hebben ze het sterkste mannen- en vrouwennetwerk van Nederland. Afhankelijk van de campagnedoelstelling kijken ze naar de sterkste advertentieoplossing binnen het eigen netwerk. Een one-stop-shop om mannen en/of vrouwen digitaal te bereiken. Alles voor een krachtig resultaat.
www.mmedia.nl
www.iexmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie