Monique Benda HR directeur Dentsu Aegis Network
17-05-2018 13:10:01 | Door: | hits: 6865 | Tags:

Monique Benda is gestart als Human Resources Director bij Dentsu Aegis Network Nederland. Benda werkt sinds 2008 in de human resources. Zo was ze onder meer werkzaam als HR directeur bij verzekeraar Aon. In haar nieuwe rol gaat Benda onderdeel uitmaken van het managementteam van Dentsu Aegis Network Nederland en rapporteren aan CEO Julius Minnaar.

Julius Minnaar: “Ik ben zeer verheugd dat Monique ons team komt versterken. Met haar ervaring in HR en coaching zal zij een belangrijke bijdrage leveren aan onze HR strategie en ambitieuze doelstellingen. Haar staat van dienst maakt haar een belangrijke partner binnen het managementteam én voor onze mensen.”

Monique Benda: “Ik ben zeer blij met mijn nieuwe functie bij DAN NL, een internationale en prijswinnende speler die voorop loopt in de digitale marketing. Als onderdeel van het managementteam kijk ik er naar uit om verbinding te maken tussen onze mensen en de organisatie. Ik zie het als mijn missie om de juiste bouwstenen aan te bieden aan mijn collega’s om zo zichzelf en DAN nog succesvoller te maken.”

www.dentsuaegisnetwork.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie