NL2025 en Get it done bundelen krachten in NL Get it done
11-12-2017 10:38:45 | Door: | hits: 3018 | Tags:

Onder de naam NL Get it done werken NL2025 en Get it done, twee platforms die zich al inzetten voor een beter Nederland, vanaf nu samen. Jong talent gaat zich binnen NL Get it done inzetten om bestaande, vooral regionale initiatieven in Nederland op het gebied van excellent onderwijs, duurzame groei en een vitale samenleving te doen groeien.

NL Get it done gaat de volgende initiatieven steunen: Champs on Stage, Confuus, Future NL, Jongeren op Gezond Gewicht en Young Impact. Deze initiatieven worden gekoppeld aan teams van young professionals, consultants, reclame- en mediaprofessionals en een aantal influencers van Nederlandse bodem.

Met NL Get it done wordt een nieuw netwerk tot stand gebracht van young professionals, creatieven en influencers die belangeloos samenwerken met de initiatieven om in hun hulpvraag te voorzien. Een aantal grote Nederlandse bedrijven geven hiermee hun young professionals de kans om bij te dragen aan een betere wereld door hun kennis, expertise en netwerk in te zetten.

www.nl2025.nl
www.getitdone.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie