NN lanceert spaarapp SAM
11-12-2017 13:14:28 | Door: | hits: 5344 | Tags:

Met spaarapp SAM start Nationale-Nederlanden een nieuwe manier van sparen, waarin je op basis van jouw levensstijl bepaalt op welke momenten en met welke bedragen je automatisch wilt sparen. De app wordt de komende weken getest door een selecte groep gebruikers. Bij succes wordt de app voor iedereen beschikbaar.

SAM is ontwikkeld met het oog op millennials. Zij zijn opgegroeid in het digitale tijdperk en gebruiken hun smartphone als extensie van zichzelf.

Mariken Tannemaat, Chief Innovation Officer bij NN Group: "We zien dat deze doelgroep andere behoeftes heeft wanneer het om geld gaat. Met SAM willen wij laten zien dat sparen net zo makkelijk en leuk is als het plaatsen van een foto op Instagram of het bestellen van een taxi via Uber."

Het gebruik van SAM is eenvoudig. Je bepaalt het spaardoel, de manier waarop je wilt sparen en het bijbehorende bedrag. Bijvoorbeeld: voor elke 10.000 stappen, verdien je drie euro voor een nieuw paar hardloopschoenen. Of elke keer dat je naar college gaat, spaar je vijf euro voor een vakantie naar Thailand. Bij elk spaarmoment wordt dit bedrag dan overgemaakt naar de spaarrekening. Zo kom je iedere dag dichter bij je doel en spaar je je dromen bij elkaar.

De app is ontwikkeld voor spaarders van achttien tot 30 jaar, maar SAM is er voor iedereen die op een andere manier wil sparen.

www.nn.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie