NUsport en Helden lanceren nieuwe videoserie 2 x 45 seconden
14-02-2017 14:18:00 | Door: | hits: 2987 | Tags:

De UEFA Champions League is in de knock-outfase aangekomen en NUsport gaat de wedstrijden op een nieuwe manier voorbeschouwen. Dinsdag 14 februari is de eerste aflevering van de videoserie 2 x 45 seconden te zien, waarin twee bekende analisten vooruitblikken op de wedstrijd Paris Saint-Germain-Barcelona.

2 x 45 seconden, geproduceerd door Helden, is een unieke voorbeschouwing waarin twee analisten elk 45 seconden de tijd krijgen om de kijker te overtuigen van zijn blik op de wedstrijd. Wie gaat er winnen? Waarom is deze wedstrijd zo spannend? Welke spelers moeten we in de gaten houden? In 45 seconden blikken de analisten vooruit op de komende wedstrijd en weet jij als kijker leuke dingen die je bij de koffieautomaat kan delen.

In de eerste video schijnen analisten Ronald de Boer en Gertjan Verbeek hun licht op het duel tussen Paris Saint-Germain en Barcelona. Op woensdag 15 februari horen we de analisten John Heitinga en Ronald Waterreus over de wedstrijd Bayern München tegen Arsenal. Beide wedstrijden zijn live te zien bij NUsport en Veronica vanaf 20.00 uur.

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: “Deze serie past goed bij NUsport. Het is kort, krachtig, leuk om naar te kijken en je steekt er nog wat van op ook.”

De lancering van 2 x 45 seconden is het startsein van een langere samenwerking tussen NUsport en Helden. Hoekman: “Helden is bekend vanwege het tijdschrift, maar ze maken ook al jaren erg mooie sportvideo’s. NUsport heeft de rechten voor de UEFA Champions League, de KNVB Beker, de Jupiler League en de oefenwedstrijden van Oranje, maar in samenwerking met Helden gaan we nu ook toffe series maken, waarin we sport op een andere manier gaan belichten.”

Barbara Barend, oprichter en eigenaar van Helden Media: “Wij vinden het gaaf om onze creativiteit, expertise in digitale video en ons netwerk in te zetten voor deze samenwerking met het mooie sportmerk NUsport. Voor ons is het weer een geweldige nieuwe stap in ons bestaan als mediabedrijf.  2 x 45 seconden is pas de aftrap, er liggen veel meer, mooie, videoproducties in het verschiet, die in de komende maanden online gaan.”

www.nusport.nl
www.heldenonline.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie