Natalie van Gils naar IvRM
21-11-2016 16:18:00 | Door: Ton Boom | hits: 1935 | Tags:

Natalie van Gils (44) is per 14 november in dienst getreden als senior communicatieadviseur bij communicatiebureau IvRM. Bij IvRM beantwoordt Van Gils communicatievraagstukken van opdrachtgevers op strategisch en uitvoerend niveau.

De afgelopen vijf jaar was Van Gils werkzaam als zelfstandig communicatieadviseur, waarbij zij met name organisaties adviseerde die actief zijn op het gebied van onderwijs en natuur- en milieueducatie. Daarnaast was zij zelfstandig mediacoach, met de focus op social media en mediawijsheid. Eerder had zij adviseurs- en managementfuncties in zowel corporate als marketingcommunicatie bij onder andere KLM en ilionx (ICT). Van Gils heeft Communicatie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Over IvRM

Communicatieadviesbureau IvRM helpt om organisatieambities waar te maken door communicatie effectief te laten bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. De gespecialiseerde communicatieprofessionals van IvRM maken de relevantie van organisaties zichtbaar met een inhoudelijke profilering en versterken de reputatie en het draagvlak.

Met vestigingen in Bussum en Brussel en als partner van Worldcom PR Group realiseert IvRM wereldwijd de communicatiedoelstellingen van haar opdrachtgevers. IvRM voldoet aan de Bureau Management Norm (BMN) van brancheorganisatie VPRA.

www.ivrm.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie