Natwerk breidt team uit
02-05-2018 16:53:57 | Door: | hits: 6220 | Tags:

Natwerk bureau nam onlangs drie nieuwe mensen aan. Vanaf 12 maart is Kirsten Ohr bij Natwerk te vinden. Per 1 mei sloten ook Dorien van Soelen en Marleen Jansen zich aan.

Ohr werkte als Account Director bij Havaz Lemz. Dit gaat ze bij Natwerk ook doen, waar ze onder andere nieuwe klant Caiway voor haar rekening neemt. Jansen komt van BNNVARA waar ze als producer werkzaam was bij 3 op Reis. Ook voor Natwerk zal zij de rol van producent gaan vervullen. Van Soelen werkte voorheen bij De Reclamefabriek als projectmanager, waar ze bij Natwerk mee door gaat.

Reinier Steures, Managing Strategy Partner bij Natwerk: "Onze opdrachten en wij zelf zijn inmiddels ontzettend gegroeid, maar soms merken we toch dat ons activatie-verleden ons nog achtervolgd. Ja, we waren en zijn nog steeds heel goed in leuke gekke dingen bedenken, maar onze expertise rijkt inmiddels veel verder. We hebben het talent en de ervaring in huis om het grote werk aan te kunnen. Dat zijn we nu keihard aan het bewijzen en daar is deze nieuwe uitbreiding hard bij nodig."

Natwerk's meest recente werk varieert van een nieuwe serie online commercials, een banner- en outdoor-campagne voor kabelbedrijf Caiway tot de introductie van de Vega-Grillburger in een speciale VEBO voor cultmerk FEBO. Ook de komende periode staat er weer veel te gebeuren, met onder andere een vervolg op de succesvolle FEBO-kledinglijn van vorig jaar en nieuw werk voor BNNVARA en Lipton.

www.natwerk.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie