Natwerk ontwikkelt campagne en mixdranken Hooghoudt Beerenburg
22-01-2018 12:40:54 | Door: | hits: 3871 | Tags:

Bureau Natwerk ontwikkelde twee nieuwe mixen met Hooghoudt Beerenburg: de Sneeuwtoeter en de Zwarte Piste. Met de campagne Whoop Whoop Winter, worden de nieuwe mixdranken geïntroduceerd. Naast een uitgebreide activatie in de Nederlandse horeca is ook een après-ski banger, Leven na de dood, met bijbehorende videoclip onderdeel van de campagne. Hiervoor werd samengewerkt met rapper Jebroer. De video is van Natwerk.

De Sneeuwtoeter is een shot Hooghoudt Beerenburg met een toef slagroom. De Zwarte Piste een mix van Hooghoudt Beerenburg en cola in een pitcher met ijs en wordt vermarkt als de drank voor een groep vrienden.

Frank de Ruwe, creative partner bij Natwerk: "Nederland kent bijna geen echte winters meer. Dat is jammer. Wij dachten toen: dan creëren we de winter zelf wel. En die vieren we gewoon het hele jaar door. Zo kunnen we de Sneeuwtoeter en de Zwarte Piste het hele jaar door drinken."

Hannah Ellens, brandmanager bij Hooghoudt Beerenburg: "Hooghoudt heeft kwaliteit als randvoorwaarde en ambacht is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast willen we de humor die we al sinds 1888 in uitingen laten zien, weer een hoofdrol geven. Met Natwerk als bureau hebben we daar een ideale partner in gevonden. Deze campagne is daar de perfecte invulling van."

Het vieren van de winter gebeurt met de zogenaamde Whoop Whoop Winterfeesten die in meer dan 70 Nederlandse kroegen het hele jaar door zullen plaatsvinden. Tijdens deze feesten wordt de volledige kroeg omgebouwd tot jaren '80 après-skichalet. Bij drie van deze feesten treedt Jebroer op.

De eerstvolgende editie van de Whoop Whoop Winter-feesten is op vrijdag 2 februari in Club Kokomo in Groningen, waar Jebroer samen met The Partysquad en Mr. Wonder zal optreden. 

www.natwerk.nl
www.hooghoudt.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie