Natwerk verzorgt rebranding seksclub Elvee
15-02-2018 13:19:32 | Door: | hits: 8171 | Tags:

Gentlemen's club Elvee, voorheen Club LV, heropent haar deuren voor pers en publiek en biedt een kijkje achter de schermen bij een van de meest luxueuze seksclubs in Nederland. Reden voor dit feestje is de rebranding van de gehele visuele identiteit in samenwerking met het Amsterdamse bureau Natwerk.

Lotte Graanboom, eigenaar van club Elvee: "We willen af van het schimmige imago dat rondom seksclubs hangt. Onze club is een veilige plek voor vrouwen én gasten. We willen op een open en positieve manier over betaalde seks kunnen praten. Onze aanpak spreekt Heleen van Royen zo aan dat ze heeft aangeboden onze beschermvrouwe te worden."

Zowel club Elvee als Natwerk is blij met de samenwerking.

Graanboom: "Een match made in heaven: de jongste seksclub van Nederland met het natste bureau van Amsterdam. We willen met gedurfde communicatie naar buiten treden. Natwerk is daar de ideale partner voor en heeft de juiste tone-of-voice voor de club gevonden."

Reinier Steures, Managing Strategy Partner van Natwerk: "Toen we door Elvee benaderd werden, zijn we er gelijk opgedoken. Het feit dat Elvee door vrouwen gerund wordt, ze zo respectvol met hun medewerkers omgaan en in de positieve kracht van seks geloven, gaf wat ons betreft de doorslag voor deze vruchtbare samenwerking."

De nieuwe naam Elvee komt voort uit de oude naam van de club: Lady Valentine, in de volksmond Club LV. Deze nieuwe naam associeert meer met uitgaan dan met sekswerk. Elvee introduceert in samenwerking met Natwerk een heel nieuwe lijn aan verleidelijke producten, spannende acties, een nieuwe visuele stijl en een geheel nieuwe website, ontworpen door Bravoure. De fotografie was in handen van Robin Alysha Clemens en Bram Spaan. 

Ter ere van deze relaunch lanceert Elvee haar eigen champagne die tevens geldt als sekstegoedbon: "The only drink that will actually get you laid." Als trotse bezitter van de fles kun je niet alleen genieten van een heerlijk glas champagne, je krijgt er een stomend uur met een Elvee model bij. De exclusieve champagne kost 500 euro en is zowel online als in de fysieke winkel van Sterk Amsterdam te verkrijgen.

www.club-lv.com
www.natwerk.nl
www.bravoure.nl
www.robinalysha.com
www.bramspaan.com 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie