Nederlandse datingapp The Inner Circle beschikbaar in 35 steden
07-05-2018 11:38:06 | Door: | hits: 5003 | Tags:

The Inner Circle breidt uit naar San Francisco, Toronto en Los Angeles. Dat maakt de Nederlandse datingapp bekend. Ook kondigt de scale-up aan inmiddels over 900.000 leden te beschikken.

David Vermeulen, CEO van The Inner Circle: “Nu we San Francisco, Toronto en Los Angeles hebben aangesloten, is The Inner Circle in 35 steden beschikbaar. We verbinden gelijkgestemde vrijgezellen in grote steden als Dubai, Singapore, Berlijn, Sydney, Zürich en natuurlijk onze thuishaven Amsterdam. Onze gebruikers zijn Tinder tired en zoeken naar een selectiever gezelschap om zo een betere match te vinden.”

Vermeulen richtte The Inner Circle op in 2012, toen (en omdat) hij destijds zelf nog single was. De app beoogt om gebruikers in contact te brengen met ambitieuze en gelijkgestemde anderen middels een app en door evenementen. Daarbij mikt het bedrijf nadrukkelijk op (grote) internationale steden.

Facebook betreedt dating-markt

Mark Zuckerberg kondigde recent aan de strijd aan te willen gaan met de datingindustrie. Facebook richt zich daarbij op langetermijnrelaties en niet op hook-ups.

Vermeulen: “We vrezen concurrentie uit deze hoek niet. Ondanks ons strenge deurbeleid weten immers steeds meer mensen de weg naar The Inner Circle te vinden. Prettig om te zien dat Facebook zich bij onze missie aansluit en ook streeft naar betekenisvolle relaties in plaats van eindeloos en zielloos swipen.”

www.theinnercircle.co

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie