Nederlandse datingapp The Inner Circle breidt uit naar Hong Kong, Sydney en Melbourne
03-10-2018 08:29:00 | Door: | hits: 2681 | Tags:

The Inner Circle breidt uit naar Hong Kong, Sydney en Melbourne. Met deze uitbreidingen in de Chinese stad en Australische steden wil het bedrijf ook aan de andere kant van de wereld singles verbinden. Ook kondigt de scale-up aan inmiddels over 1.200.000 leden te beschikken. In Australië hebben zich in een paar weken meer dan 50.000 mensen aangemeld voor The Inner Circle. Iets minder dan een kwart daarvan is inmiddels toegelaten op het platform.

David Vermeulen, CEO van The Inner Circle: “Overal ter wereld zijn ambitieuze mannen en vrouwen Tinder tired; ze zoeken naar een selectiever gezelschap om zo een betere match te vinden. Daarom helpen we gelijkgestemde vrijgezellen in grote steden als Dubai, San Francisco, Toronto, Los Angeles, Singapore en Berlijn en natuurlijk onze thuishaven Amsterdam. Ze kiezen voor The Inner Circle omdat ze zoeken naar echte verbinding, authentieke gesprekken en dates die aan de verwachting voldoen.”

Vermeulen richtte The Inner Circle op in 2012, toen (en omdat) hij destijds zelf nog single was.

Vermeulen: “We gebruiken niet alleen de app om gebruikers online met elkaar in contact te brengen. Ook offline brengen onze borrels en feesten members bij elkaar op een persoonlijke maar effectieve wijze. We mikken daarbij nadrukkelijk op (grote) internationale steden.”

www.theinnercircle.co

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie