Beltegoed Talk360 verkrijgbaar via top-upplatform Ding
01-07-2019 11:55:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3828 | Tags:

Talk360, een Nederlandse startup die een app heeft ontwikkeld waarmee je goedkoop internationaal kunt bellen, gaat een samenwerking aan met Ding.

Ding is het grootste internationale mobiele top-up platform ter wereld, bedoeld voor het via de app, online of in de winkel opwaarderen van beltegoed. Deze nieuwe samenwerking betekent dat Talk360 beschikbaar is in 600.000 Ding-winkels.

Met het toevoegen van de Ding-winkels bereikt Talk360 de mijlpaal van 1,5 miljoen winkels wereldwijd. Het opwaarderen van Talk360 beltegoed is nu online toegankelijk via Ding.com en offline in de winkels.

Talk360 opent hiermee de markt voor mensen met een klein budget, waardoor bijvoorbeeld een migrant goedkoop naar het land van herkomst kan bellen, ondanks dat de familie daar niet online is of helemaal geen toegang heeft tot internet. De doelstelling van Talk360-doelstelling is om relevante technologie voor iedereen ter wereld toegankelijk te maken.

Hans Osnabrugge, CEO Talk360: "Wij geloven dat betrouwbare communicatie en digitale diensten betaalbaar en toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Door het aantal verkooppunten uit te breiden met de Ding-winkels, zal onze bel-app toegankelijk zijn voor een hele nieuwe groep mensen."

Declan Burke, Head of Business Development Europe & Africa bij Ding: "De toevoeging van Talk360 zal onze klanten helpen om in contact te blijven met familie en vrienden als ze ver van huis zijn. We zijn blij dat we deel uitmaken van de reis om hen daarbij te helpen."

Talk360 is een app om internationaal mee te bellen naar elk mobiel en vast telefoonnummer ter wereld. Je kunt met de app dus van online naar offline bellen. Klanten gebruiken daarnaast hun bestaande telefoonnummer als nummerweergave in de app, waardoor de ontvanger niet eens doorheeft dat er wordt gebeld met de Talk360 app. Hiermee overtreft Talk360 de beperkingen van gratis alternatieven als Skype en WhatsApp. Het team van Talk360 zit verspreid over kantoren in Nederland, Zuid-Afrika en Nigeria.

www.talk360.com
www.ding.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie