Nederlandse versie datingapp Once gelanceerd
24-01-2017 12:02:36 | Door: | hits: 6799 | Tags:

De datingapp Once werd in oktober 2015 gelanceerd en heeft al bijna vier miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Brazilië. Het is daarmee de snelst groeiende datingapp na Tinder. Once is de eerste slow-datingapp waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit.      

Slow-datingapp

Anders dan Tinder en Happn - waar de gebruiker zelf door een grote hoeveelheid mogelijke matches heen werkt - selecteert bij Once een menselijke matchmaker de meest succes verzekerde mogelijkheid. Ze noemen het slow-dating, een concept dat geavanceerde digitale dating-technologie combineert met een team van 300 matchmakers. Hierdoor ontvangen alle gebruikers elke middag een gepersonaliseerde match die speciaal voor hen door de koppelaar geselecteerd is. Urenlang swipen voor de perfecte match is dus verleden tijd. De gebruiker heeft dan 24 uur de tijd om contact op te nemen met hun match en een privégesprek met hen aan te gaan.  

Menselijke matchmaking

Jean Meyer, oprichter van Once: “Once is gelanceerd met als doel om het gat te vullen in de markt van serieus daten. We combineren de voordelen van menselijke matchmaking met de meest recente innovaties op het gebied van mobile dating. We hebben al succes geboekt in diverse markten, waaronder Engeland, Frankrijk en Duitsland en willen nu ook de Nederlanders helpen om de ware liefde te vinden. De vrijgezellen van Nederland kunnen erop vertrouwen dat ons team van matchmakers hen kunnen helpen met hun zoektocht naar ware liefde.”

Een match per dag

Once is gratis te downloaden en geeft je daarmee één gepersonaliseerde match per dag waarmee de app zich onderscheidt van de andere datingapps. Daarnaast zijn er ook premium functies beschikbaar waarvoor betaald wordt met kronen, de digitale valuta van Once. Zo kunnen gebruikers met één kroon een bericht sturen naar iemand die nog geen connectie is, hun eigen match voor de volgende dag kiezen en met de match mij opnieuw-functie ontvangen ze een match van iemand die op dat moment ook daadwerkelijk online is.

www.getonce.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie