New Skool Media geeft boekenserie Kroonjuwelen uit
31-10-2017 13:41:18 | Door: | hits: 3287 | Tags:

Op 1 november 2017 verschijnt de eerste in een serie koninklijke biografieën, geschreven door Justine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten. Deel 1 van de Kroonjuwelen gaat over koning Willem-Alexander.

Posters van Lionel Richie en Kim Wilde hangen aan de muur, de deur is beplakt met stickers, op de stoel hangt een puber met op schoot zijn hond en in zijn handen de oorlogsroman De donkere kamer van Damokles van Willem Frederik Hermans… Op het eerste gezicht een gewone puber. Maar dat is Willem-Alexander allerminst

Bekende en onbekende anekdotes geven een treffend beeld van onze koning. Marcella volgt als journalist het Koninklijk Huis zo’n twintig jaar op de voet, reist mee op staatsbezoeken en doet persoonlijk verslag van koninklijke hoogte- en dieptepunten. Daarnaast is Marcella een deskundige voor diverse radio- en televisieprogramma’s.

De hardcoverboekjes van 10 x 15 cm kosten 4,95 euro per stuk. Na het eerste Kroonjuweel over de koning zal regelmatig een nieuw deel verschijnen, over onder andere koningin Máxima (verschijnt 27 november 2017), prinses Beatrix (15 januari 2018) en de drie prinsessen (19 februari 2018).

Het Kroonjuweel Koning Willem-Alexander is verkrijgbaar bij de boekhandel en via vorsten.nl/kroonjuwelen. De Kroonjuwelen worden uitgegeven door uitgeverij B for Books en New Skool Media.

www.vorsten.nl
www.newskoolmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie