Nieuw seizoen TOON te zien op KPN Presenteert
26-05-2017 16:37:00 | Door: | hits: 5362 | Tags:

Vanaf vandaag is de comedyserie TOON, geproduceerd door NewBe, terug bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand. De serie TOON gaat over de sociaal onhandige muzikant Toon, die zich als plotselinge BN'er probeert te redden in de hippe mediawereld. Alle acht afleveringen van het tweede seizoen zijn in één keer beschikbaar in het on demand menu. De eerste aflevering is vanaf vandaag ook tijdelijk online voor iedereen te zien via de website van KPN Presenteert.

Bekende Nederlanders

In deze 8-delige comedyserie zijn vele BN'ers gestrikt voor (gast)rollen. In de absurde wereld van Toon komen onder andere Katja Schuurman, Kees Tol, Bram Moszkowicz, Kim Feenstra, Chris Zegers, Diederik Ebbinge, Frits Sissing, Gwen van Poorten, Hugo Metsers, Annemarie Prins, Pepijn Schoneveld en René Mioch voorbij.

In navolging van de succesvolle marketingcampagne van vorig jaar is er ter promotie van het nieuwe seizoen een aantal Instagram-filmpjes gemaakt die vanaf vandaag online staan. Zo zie je dat Toon verzeild raakt in een paar ongemakkelijke situaties met Fred van Leer, Dave Roelvink, Domien Verschuuren, Rico Verhoeven, Gwen van Poorten, Fajah Lourens en JayJay Boske. De trailer van TOON is te zien via www.kpn.com/toon en hier zijn de Instagram-filmpjes te bekijken (#toonisback en @toonisback).

Synopsis

Toon is terug in zijn geliefde kluizenaarsbestaan, totdat zijn zus Elise hem plotseling meesleept naar een optreden van Nina, zijn voormalige muzikale partner die inmiddels is uitgegroeid tot een ster. Een confrontatie die voor Toon verstrekkende gevolgen heeft. Hij besluit zijn leven om te gooien en belandt in de wereld van professioneel gamen, vloggen en reality-tv. Terwijl Elise haar eigen grenzen tegenkomt, loopt Toons roem verder uit de hand dan ooit...

De cast bestaat uit Joep Vermolen (Toon), Amy van der Weerden (Nina), Loulou Hameleers (Elise), Hanna van Vliet (Becky), Robbert Bleij (Robbie), Arend Brandligt (Dylan), Bart Rijnink (Ricardo) en Peter van Rooijen (Andy). De serie is ontwikkeld door Beer ten Kate (regie & scenario), Dirk van Pelt (scenario) en Joep Vermolen (die tevens de rol van Toon speelt) en wordt geproduceerd door NewBe.

Nominatie op het internationale televisiefestival Monte-Carlo

TOON ontving vorig jaar veel goede kritieken. Het succes van de serie bleef ook niet onopgemerkt in het buitenland, want TOON is door het internationale televisiefestival Monte-Carlo genomineerd voor een Golden Nymph award in de categorie Beste Comedyserie. TOON is als enige serie uit Nederland genomineerd voor het festival. Series als 'Better Call Saul' en 'Modern Family' waren eerdere winnaars in deze categorie. De award wordt als één van de meest prestigieuze internationale televisie awards erkend, en wordt in het bijzijn van prins Albert II van Monaco op 20 juni uitgereikt. De rechten van het eerste seizoen van TOON is inmiddels verkocht aan Duitsland en de Verenigde Staten.

KPN Presenteert

Speciaal voor klanten brengt KPN onder de vlag van KPN Presenteert gratis leuke extra's voor klanten zoals series, docu's, films en sport- & muziekprogramma's. De programma's zijn door alle klanten te bekijken waar en wanneer ze maar willen. Ook voor klanten met alleen mobiel of breedband. Op kanaal 18 en on demand via Interactieve TV en op mobiel, tablet of laptop via www.interactievetv.nl, de Interactieve TV app en de app Play van KPN. Meer informatie over hoe je KPN Presenteert kijkt lees je hier.

www.kpn.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie