Nieuwe opzet Het Geluid van Qmusic
01-08-2017 10:31:48 | Door: | hits: 4273 | Tags:

Qmusic is gestart met een nieuwe editie van Het Geluid. Het radiospel heeft een extra element, waarbij niet alleen de kandidaat op de radio Het Geluid kan raden, maar ook alle spelers via de Qmusic-app.

De basis van Het Geluid blijft hetzelfde: je hoort een geluid en moet raden wat het is. Standaard is Het Geluid 2500 euro waard en bij ieder fout antwoord dat gegeven wordt op de radio, stijgt de waarde met 100 euro.

Vernieuwd

Een veelgehoorde opmerking wanneer een geluid is geraden, is: ik wist het ook. Voor al die mensen is er nu een extra mogelijkheid om te winnen. Nieuw in deze editie is dat app-spelers met een simpele JA of NEE kunnen aangeven of ze meegaan met het antwoord van de kandidaat op de radio, of niet. Echter, iedereen heeft maar één JA, dus er moet voorzichtig omgegaan worden met de inzet ervan.

Wanneer Het Geluid geraden wordt, delen de app-spelers die JA hebben gezegd een extra prijzenpot van 10.000 euro belastingvrij.

Het Geluid wordt iedere werkdag tussen 07.00 en 19.00 uur gespeeld. De app is te downloaden in de App Store en in Google Play. Deelname aan Het Geluid is gratis.

www.qmusic.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie