Reclamebureau SUPERREBEL maakt campagne voor Zeeland
19-05-2017 14:16:00 | Door: | hits: 3345 | Tags:

In de campagne van VVV Zeeland presenteert de provincie zich precies zoals Zeeland is: eerlijk, puur en nuchter. Geen opgepoetste beelden, geen aangedikte verhalen. Geen typische vakantiebrochure. Niet iedereen houdt van Zeeland. Mooi. Want Zeeland is een land in zee. Daar moet je van houden. Of zelfs een beetje aan wennen.

Reclamebureau SUPERREBEL heeft samen met VVV Zeeland en de provincie Zeeland een campagne ontwikkeld die schuurt, zoals zand schuurt in je onderbroek. Ook daar houdt niet iedereen van. Hetzelfde geldt voor wind. Of oesters. In de campagne komen alle aspecten van Zeeland naar voren. Alle contrasten die Zeeland zo bijzonder maken en die het zo’n eigen karakter geven.

En natuurlijk houdt iedereen van Zeeland. Maar dat is geen nieuws, geen boodschap die - om in Zeeuwse termen te blijven - zoden aan de dijk zet. Daarom: Niet iedereen houdt van Zeeland. Mooi. Maar laten we wel wezen, hier kan iedereen wel aan wennen, toch? Dat is dan ook de overall conclusie van de campagne: #ikkanhierwelaanwennen.

De campagne start met vier commercials rondom de belangrijke Zeeuwse thema’s watersport, culinair, fietsen en kust. Daarnaast is er een groot aantal online banners ontwikkeld omdat internet hét oriëntatiemiddel bij uitstek voor toerisme is.

Credits

Opdrachtgever: Provincie Zeeland & VVV Zeeland | Reclamebureau: SUPERREBEL | Productie: Studio Bilder

www.vvvzeeland.nl  
www.superrebel.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie