Ninja Warrior en Pattex bundelen krachten op SBS6
09-03-2017 23:29:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 5883 | Tags:

Het internationale format Ninja Warrior waarvan de Nederlandse versie vanaf donderdag 9 maart 20:30 uur op SBS6 wordt uitgezonden, wordt op een creatief verrassende wijze omarmd door Pattex. Henkel heeft in samenwerking met MEC/GroupM Entertainment vanuit de merkwaarde kracht (Pattex gives you the power) het partnership vertaald naar 5 verschillende creatieve billboards waarin dit wordt gelinkt aan het format.

Daarnaast zullen de billboards bij promo's te zien zijn en is een creatieve vertaling gemaakt naar streamspots. De uitingen zijn gemaakt door This is VDO. De campagne is doorgevoerd op de winkelvloer van de doe-het-zelf winkels. Met opvallende promotionele displays, affiches en wobblers in het schap, wordt ook hier extra kracht gegeven aan de samenwerking.

 

Claire van Beek, GroupM Entertainment: “Pattex is niet het eerste merk waar je aan denkt bij Ninja Warrior, het toont lef dat Henkel dit partnership aandurft, en we verwachten de kijker impactvol te verrassen door de creativiteit van de 5 verschillende billboard uitingen.”

Media en Communicatie Bureau MEC werkt geïntegreerd en is zeer vooruitstrevend in digitale marketing communicatie. Voor klanten die op zoek zijn naar exceptionele resultaten. MEC weet als geen ander de consument in beweging te brengen. MEC biedt merken zowel ‘engagement at scale’ als de beslissende communicatieprikkel om consumenten tot koop te laten overgaan. Daarvoor werken 95 top talenten in alle specialismen samen in een vast team rondom de klant. Van strategie, TV en online video planning, radio, print en out of home tot en met een compleet social media bureau en performance marketing bureau. Deze unieke set aan disciplines zijn bij elkaar gebracht in wat zij de ‘creative workplace’ noemen.  MEC is een van de oprichters van GroupM, de beleggingsbeheergroep van WPP op mediagebied.

www.mecglobal.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie