Nosh Food Films vergroot team met regisseurs Vittorio Sacco en Nick Sawyer
22-12-2017 12:38:33 | Door: | hits: 5337 | Tags:

Nosh Food Films, onderdeel van productiehuis Wenneker Group, heeft aangekondigd de twee zeer ervaren regisseurs Vittorio Sacco en Nick Sawyer te verwelkomen binnen hun team. Beide regisseurs zullen de creatie van reclame en content naar een hoger niveau helpen brengen.

De in Italië geboren Sacco is momenteel gevestigd in Florida en heeft in de loop der jaren onder andere gewerkt voor merken als McDonalds, Danone, Baskin Robbins en Bacardi. Hij wordt geprezen om zijn technische vaardigheden, internationale portfolio en staat bekend om zijn gave om eten als verheven kunst vast te leggen. Sacco brengt meer dan 40 jaar ervaring mee naar Nosh.

Nick Sawyer begon zijn carrière in de jaren negentig met het regisseren van muziekvideo's in Amerika. Vlak daarna is hij teruggekeerd naar de UK om zijn carrière verder uit te breiden in de reclamewereld. Hij is vele malen genomineerd en won meerdere CAD- en D&AD-awards. Hij werkt onder meer voor merken als McDonald’s, O2, Philips en KFC.

Mady Angelino, managing director bij Nosh Food Films: “Vanaf het begin heeft Nosh ernaar gestreefd om premium, internationale food content te produceren. Vandaag de dag plukken we daar de vruchten van doordat we dankzij deze reputatie de beste regisseurs uit de industrie aantrekken. Het verwelkomen van Nick en Sacco laat zien dat we niet alleen jonge talenten aantrekken maar ook zeer ervaren en gevestigde regisseurs. Deze mannen behoren beiden tot de top vijf meest gewaardeerde foodregisseurs van de wereld. Allebei brengen ze een enorme hoeveelheid aan ervaring en kennis met zich mee, waar we als team enorm van kunnen leren."

Sacco: “Nosh Food Films brengt een nieuw en fris perspectief op het creëren van premium food content die voldoet aan de eisen van de steeds veranderende markt, gedomineerd door nieuwe media. Ik ben enorm enthousiast om toe te mogen treden tot het portfolio van internationale en getalenteerde regisseurs van Nosh.”

Sawyer: “Nosh Food Films is met zijn enthousiaste, gepassioneerde en proactieve team, een bedrijf dat goed bij mij past. Ze staan erom bekend te streven naar de perfecte match tussen regisseur en project om zo voor beide partijen het beste resultaat te behalen. Dit maakt mede dat ik uitkijk naar een duurzame en inspirerende samenwerking.”

Het gaat goed met Nosh Food Films; naast het verwelkomen van de twee regisseurs is het bedrijf enorm aan het groeien. Sinds de oprichting, door Wenneker Group in 2015, is het bedrijf jaarlijks met 300 procent gegroeid. In de toekomst hoopt het bedrijf nog meer internationaal talent aan te trekken.

www.noshfoodfilms.com
www.wenneker.group


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie