Offspring Media brengt zwangerschapsapp uit
25-11-2019 15:32:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 6619 | Tags:

Online uitgeverij Offspring Media lanceert in Nederland en Vlaanderen een zwangerschapsapp. Met de MamaLove Zwanger-app kunnen gebruikers de ontwikkelingen rondom de zwangerschap en baby volgen

In Nederland en Duitsland is het bedrijf actief met verschillende onlinecontentplatforms, waaronder MamaLove.nl en een forum voor zwangere vrouwen. Naast de verkoop van kinderboeken via een eigen kinderboekenclub, werd eerder dit jaar Gewoonborstvoeding.nl overgenomen, een webshop gespecialiseerd in borstvoedingsproducten.

Mathijs Visser, mede-oprichter van Offspring Media: “We lanceren onze eerste app vanuit MamaLove.nl voor zowel iOS als Android. We willen met behulp van de app eerder in de zwangerschap met moeders in contact komen. Je leest er van week tot week alles wat je moet weten over je zwangerschap. We geven je tips, de do’s en don’ts en vooral heel veel informatie.”

“Het is een belangrijke stap in onze ontwikkeling als bedrijf. We groeien hard. Per oktober hebben we ons team verder uitgebreid. Ook hebben we, na een test met leadgeneratie in Duitsland, onze activiteiten daar verder opgeschaald en uitgebreid. De lancering van de app is weer een mijlpaal voor ons bedrijf. Het geeft ons de mogelijkheid om nog beter en, op basis van data, gerichter te communiceren met onze doelgroep.”

www.offspringmedia.comVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie