McDonald's bouwt tropisch feesteiland voor de kust van Volendam
02-06-2017 14:07:00 | Door: Marianna Beets | hits: 6891 | Tags:

Olympisch zwemkampioen Ferry Weertman zwom vanmorgen vanuit Volendam naar het eerste tropische eiland… in Nederland. Na aankomst opende hij het eiland met wuivende palmen, een hagelwit strand en een verfrissende waterval. Nederland is een eiland rijker! En niet zomaar een eiland; een tropische locatie in de Gouwzee tussen Volendam en Marken: Good Times Island. McDonald’s nodigt winnaars twaalf weken lang uit op dit tijdelijke eiland en biedt hen een onvergetelijke dag aan.

McDonald’s is Always open for Good Times. Het Good Times Island past daar prima bij. Eerder stonden gasten van McDonald’s oog in oog met een volledig symfonieorkest en werd Nederland op een aantal prominente locaties verrast met levensgrote billboards, die door Street Artists uit New York ter plekke met schitterende graffiti werden bespoten.

TBWA\NEBOKO ontwikkelde de campagne.

Menno van der Hoeven, marketingmanager van McDonald’s: “Een privé-eiland voor onze gasten en fans…in Nederland! Ik ben echt trots dat McDonald’s zo’n bijzondere belevenis als dit eiland kan aanbieden aan fans van ons merk. De komende twaalf weken gaan circa 350 gelukkige winnaars Always Open for Good Times beleven op het McDonald’s Good Times Island.”

De campagne wordt aangejaagd via de McDonald’s app en via www.mcdonalds.nl.

Op het eiland is 24/7 bewaking aanwezig.

www.mcdonalds.nl      
www.tbwaneboko.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie