OneFit ontvangt 4,25 miljoen euro aan investeringen
02-05-2018 20:20:07 | Door: | hits: 4993 | Tags:

OneFit kondigt vandaag een Series A investeringsronde van 4,25 miljoen euro aan. INKEF Capital is de lead investor. Ook Peak Capital, dat in 2016 al investeerde, participeert in deze ronde. De financiering zal worden gebruikt voor expansie naar meerdere Europese steden en product innovatie.

De OneFit app biedt 1-click-booking tot 15.000 yoga- en fitnesslessen per week. Members kunnen deelnemen aan groepslessen of inchecken voor een individuele training bij meer dan 600 studio’s en gyms. Het bedrijf is op dit moment in Nederland actief in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In Duitsland is OneFit al succesvol geïntroduceerd in Keulen, recent is ook Hamburg geopend. In februari werd de mijlpaal van 1 miljoen workouts gerealiseerd.

Kyang Yung, investment director bij INKEF: "Sinds OneFit dit lidmaatschap introduceerde in 2015 hebben ze indrukwekkende groeicijfers kunnen realiseren. Meer dan 40% van hun nieuwe members komt uit referrals van andere members; een sterk signaal dat ze een product hebben gebouwd waar consumenten enthousiast over zijn. Het team is echt dedicated om sporten zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. We ondersteunen OneFit dan ook graag om in Europa marktleider te worden."

Serge Brabander, CEO van OneFit: "One Fit Planet Technologie maakt onze levens makkelijker, maar het kan ook leiden tot mentale overload en te weinig fysieke activiteit. OneFit wil die technologie nu juist inzetten om ervoor te zorgen dat members fit blijven op een laagdrempelige en leuke manier. Wij worden echt blij van members die online nieuwe workouts ontdekken, samen met vrienden gaan sporten en kennismaken met de deskundige trainers uit ons netwerk. Met de financiële support van INKEF en Peak Capital kunnen we naar andere Europese steden uitrollen en onze missie verder uitbouwen: het creëren van One Fit Planet."

www.onefit.nl
www.inkefcapital.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie