Onno Seelen COO IPG Mediabrands, Aschwin de Bruijn Managing Director Magna
31-05-2018 09:41:00 | Door: | hits: 5199 | Tags:

Door de groei die IPG Mediabrands de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, is besloten Onno Seelen te benoemen tot Chief Operating Officer (COO) IPG Mediabrands Nederland. Seelen wordt eindverantwoordelijk voor alle operationele en commerciële zaken van de groep. Met een brede holistische kijk over alle kernactiviteiten heen gaat hij verder bijdragen aan de groeistrategie van de groep. Met deze stap gaat Seelen als COO onderdeel uitmaken van het directieteam van IPG Mediabrands, verder bestaande uit Diederik Breijer (CEO) en Olaf Bal (CFO).

Als gevolg van deze benoeming zal Aschwin de Bruijn per 1 juli van dit jaar als Managing Director de dagelijkse leiding van MAGNA op zich gaan nemen. De afgelopen jaren heeft de Bruijn zich in verschillende functies op diverse vlakken bewezen en is inmiddels een zeer ervaren manager. Hij is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van MAGNA, onder andere bij de enorme groei die het heeft doorgemaakt en bij de behaalde successen van de afdeling op vele fronten. In zijn nieuwe rol blijft hij aan Seelen rapporteren.

Diederik Breijer, CEO IPG Mediabrands Benelux: “We zien vele verschillende commerciële onderwerpen en beslissingen binnen onze groep groeien, ook aan complexiteit, en ze gaan bijna altijd in combinatie met operationele veranderingen, -samenwerkingen of -impact. Veel is gedreven door data, technologie en bijvoorbeeld onze eigen automatisering, maar ook commerciële veranderingen, belangen en deals zijn vaak leidend in deze bewegingen. De wereld is volop in beweging en wij ook. Vandaar dat wij op dergelijke complexe vraagstukken en keuzes meer focus willen aanbrengen en dit willen borgen in onze directie. Met alle kennis en ervaring die Seelen de afgelopen jaren heeft opgebouwd gaan we met deze stap precies datgene realiseren wat we beogen. Dit, in combinatie met de nieuwe rol van De Bruijn als Managing Director van MAGNA zie ik een verdere groei van ons bedrijf met veel vertrouwen tegemoet.”

nl.ipgmediabrands.com
magnaglobal.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie