Overname Wisecrackers door Mediaxplain*
20-12-2017 10:24:59 | Door: | hits: 4757 | Tags:

Mediaxplain* neemt per januari 2018 het eigendom van mediabureau Wisecrackers over. Beide bureaus zetten deze stap na een uitvoerige inventarisatie van de meerwaarde van de wederzijdse diensten voor de klanten van beide bureaus. Mediaxplain* houdt de bureaunaam Wisecrackers actief in de markt.

Met de overname krijgen de klanten van Wisecrackers toegang tot het brede dienstenpakket van Mediaxplain*. Het team van Wisecrackers blijft werken voor dit bureaulabel en wordt ondersteund door een multidisciplinair klantenteam vanuit Mediaxplain*. Beide bureaus blijven opereren vanuit hun eigen locatie in Amsterdam.

C.C. Hage, oprichter en mede-eigenaar van Mediaxplain*: “Wisecrackers is sinds de oprichting in 1999 een bijzondere en kwalitatieve speler in de mediabureauwereld. Met zelfs een mooie top 5-notering in het Adformatie kerstrapport van 2017. We hebben altijd goed contact gehad over een mogelijkheid waarbij we gezamenlijk een sterkere propositie kunnen aanbieden aan onze klanten. Dat moment is nu daar en ik ben buitengewoon trots om de trouwe klanten, Paulien en haar team te verwelkomen binnen de Mediaxplain*-koepel.”

Paulien van Stijn, Managing Director van Wisecrackers: “Deze stap is voor ons een digitale en op owned & earned mediagerichte versterking van de diensten voor ons klantenportfolio. We brengen Wisecrackers hiermee onder bij het meest passende en kwalitatieve bureau van Nederland. Onze klanten en ons team kijken uit naar een succesvolle toekomst samen met Mediaxplain*.”

www.mediaxplain.nl
www.wisecrackers.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie