PLUS start spaarapp
16-10-2017 11:16:00 | Door: | hits: 3373 | Tags:

Na de pilot digitaal sparen breidt PLUS Retail zijn loyaliteitsstrategie uit met de mogelijkheid om spaarzegels te sparen via de PLUS-app. Hiermee wordt sparen voor klanten makkelijker. De positieve resultaten van de pilot, begin dit jaar, hebben ertoe geleid dat 35 PLUS winkels het digitaal sparen nu structureel gaan inzetten. De supermarktketen kiest er bewust voor om deze nieuwe manier van sparen gefaseerd uit te rollen, voordat dit volgend jaar landelijk wordt ingezet.

Tamara Smith-Zonneveld, online- en E-commercemanager bij PLUS: “Met digitaal sparen leggen we de basis bij PLUS, waarop we meer digitale services kunnen ontwikkelen. PLUS zet hiermee een belangrijke stap in het realiseren van een volwaardige klantbeleving. Online werkt hierin ondersteunend aan de offline winkelervaring. Het maakt de klantervaring vooral makkelijker.”

Hoe werkt digitaal sparen?

Het idee achter digitaal sparen is, dat de consument geen spaarzegels meer kwijtraakt en volle spaarkaarten altijd bij zich heeft, zodat ze ingewisseld kunnen worden. De PLUS-app biedt de klant tevens inzicht in het aantal gespaarde zegels. Samen met een aantal gezins- of familieleden kan er gespaard worden op één account. Bij de kassa wordt de smartphone erbij gepakt en de persoonlijke QR-code gescand. Op die manier telt de app automatisch het aantal punten bij het spaartegoed op.

www.plus.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie