[Party!] Nederlands MediaNetwerk is te gast bij... IPG Mediabrands
22-09-2017 13:51:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 7594 | Tags:

IPG Mediabrands heeft het kantoor in Amsterdam Zuidoost verruild voor een kantoor onder de rook van de Zuidas. Een prachtig pand dat van buiten wat jaren '70 aandoet - waarschijnlijk omdat het pand in die periode is gebouwd - maar van binnen helemaal opnieuw gedaan met veel glas en daarom veel licht. 

Slim ook, want op slechts 5 minuten lopen van Station Zuid/WTC maar niet op de Zuidas en daarom ongetwijfeld meer betaalbaar.

Er vielen bij het feest meteen een paar dingen op. De feestelijke ontvangst met champagne, een voorbode voor een meer dan uitstekende catering die het niveau pinda's en kaaskoekjes meters oversteeg.

We hebben het dan over versnaperingen als heerlijke carpaccio, oesters, vers gesneden ibérico ham en een cognac proeverij.

Dat paste dan weer uitstekend bij het niveau van zowel de vertegenwoordigers van IPG als de gasten. Zonder mensen te kort te willen doen - het waren er echt te veel om op te noemen - dan toch een greep aan mensen die we tegen het lijf liepen: gastheer Diederik Breijer, Peter de Mönnink, Nathalie Peters, Willem Sijthoff, Marlene Wickel, Joris van der Pol, Léonie Koning, Caren Wassink, Pablo van den Berg, Onno Seelen...

Iedereen dacht blijkbaar: nieuw pand, nieuw elan, nieuwe business. Er waren ook opvallend veel mensen die cadeaus mee hadden. Zonder meer in het oog sprong een twee meter hoge cactus en René Hofma en Arno Peperkoorn moesten wel met zijn twee komen, anders waren ze handen tekort gekomen om die enorme flessen rosé mee te brengen.

Het was - kortom - aangenaam netwerken op het hoogste niveau en de gasten waren dan ook niet weg te slaan. Als laatste verliet Allard Ruyl het pand. Hij startte zijn scooter en zwaaide nog één keer voordat hij aan het eind van de Parnassusweg uit het zicht verdween. Daara werd het stil.

Maar niet voor lang natuurlijk want de volgende feesten gloren alweer aan de mediahorizon.

nl.ipgmediabrands.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie