Paul Emons Managing Director ONE Business en directielid New Skool Media
23-10-2017 10:29:00 | Door: | hits: 5233 | Tags:
Afbeeldingsresultaat voor Paul EmonsPaul Emons begint als Managing Director van ONE Business. Hij zal tevens toetreden tot de directie van New Skool Media. ONE Business geeft merken als Elsevier Weekblad, Juist en Beleggers Belangen uit.

Emons begon zijn carrière bij Reed Business Information en is daar onder meer actief geweest als Publishing Director van portfolio’s in de gezondheidszorg, finance, human resources en juridisch en als directeur van Reed Business Opleidingen en Koninklijke PBNA.

De laatste jaren was Emons werkzaam als interimmanager bij onder meer ANWB Media, Noordhoff en Vakmedianet. Binnen deze organisaties heeft hij zich, naast het optimaliseren van traditionele uitgeefportfolio's, vooral beziggehouden met het ontwikkelen van onlinebusinessmodellen en het transformeren van deze mediabedrijven.

Erwin van Luit, CEO van New Skool Media: "Ik ben er absoluut van overtuigd dat we met Paul een zeer ervaren en professionele manager binnenhalen die zeker in staat zal zijn om ONE Business de volgende stappen richting de (digitale) toekomst te laten zetten. Ik verheug me dan ook op zijn komst en de samenwerking."

Emons: "Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en ben ervan overtuigd dat we met deze sterke merken het verschil kunnen blijven maken voor onze lezers en zakelijke klanten met nieuwe digitale innovaties. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de teams hiermee aan de slag te gaan."

www.onebusiness.nl
www.newskoolmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie