Paul Haenen speelt dubbelrol in nieuwe campagne Pricewise
12-09-2017 07:07:00 | Door: Arjen Westra | hits: 6300 | Tags:

Op dinsdag 12 september gaat een serie gloednieuwe Pricewise commercials van start. Met een dubbele hoofdrol voor Paul Haenen als Bob en Emmy, karakters die in de jaren negentig te zien waren bij de VPRO.

Paul zit al 50 jaar in het vak en is naast zijn theatershows en televisiewerk met karakters als Margreet Dolman en Dominee Gremdaat bekend geworden met de stemvertolking van Bert en Grover in Sesamstraat.
 
In de serie komen alle mis(ver)standen en voor(oor)delen aan bod rondom energie en verzekeringen, en het vergelijken ervan.

Pricewise is één van de vergelijkingssites van Nederland waar je de beste deals kunt vergelijken voor al je vaste lasten en waar je kunt overstappen om te profiteren van honderden euro's besparingen.

Iedereen verdient tenslotte de beste deal. Dat is de missie. Zo houden we markten en aanbieders scherp. En consumenten zoals Emmy in de driving seat.
 
De commercials zijn een directe creatieve samenwerking tussen Pricewise (Giscard Monod de Froideville, freelance Chief Customer Officer/inhouse creative), Paul Haenen en Hans Jonkers (regisseur).

www.pricewise.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie