Paul Römer Managing Director Radio en Televisie Talpa Network, Menno Koningsberger Managing Director Marketing
11-06-2019 11:18:00 | Door: | hits: 5243 | Tags:

Talpa Network heeft Menno Koningsberger benoemd tot Managing Director Marketing en Paul Römer tot Managing Director Radio en Televisie. De benoemingen luiden een volgende fase in de ontwikkeling van de onderneming in. Menno Koningsberger wordt verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten binnen Talpa Network en Paul Römer wordt verantwoordelijk voor de radio- en televisiemerken van Talpa Network.

Menno Koningsberger is sinds 2015 algemeen directeur Radio bij Talpa Network, eerder was hij algemeen directeur van radiostation Qmusic en bekleedde hij marketing- en salesdirectiefuncties bij internationale concerns. Paul Römer was de afgelopen zeven jaar algemeen directeur van de NTR en vervulde daarvoor onder meer bestuursfuncties bij John de Mol Producties en Endemol.

Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network: “Ik verheug me op de samenwerking met Menno en Paul. Beiden behoren tot de top in hun vakgebied. Zij begrijpen de Nederlandse mediamarkt in volle context, zijn altijd gericht op de merkbeleving van de klant en weten teams tot topprestaties te inspireren. Die ervaring is van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van de Talpa Network organisatie en ons aanbod aan consument en adverteerder.”

John de Mol, oprichter van Talpa Network: “Menno en Paul ken ik als bekwame, bevlogen vakgenoten die de onderste steen boven halen om de klant kwaliteit te kunnen leveren. Naast een schat aan ervaring hebben ze de leiderschapskwaliteiten om organisatie breed verbindingen te slaan en om ons product- en dienstenaanbod naar een volgend niveau te brengen. Ik ben blij dat Menno zijn kwaliteiten Talpa Network breed wil aanwenden en vind het erg leuk om weer met Paul samen te werken, twaalf jaar na Endemol.”

[Fotocredits: ANP/Fotobureau Dijkstra BV]

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie