PayPal maakt geld versturen via Skype mogelijk
03-08-2017 10:24:51 | Door: | hits: 3229 | Tags:

PayPal- en Skype-gebruikers kunnen in 22 landen geld versturen via de Skype mobile app. Wereldwijd wordt er meer dan 7 miljoen dollar per uur verstuurd aan familie en vrienden met PayPal P2P, Venmo en Xoom. Met meer dan 1 miljard mobiele Skype downloads wereldwijd, maken PayPal en Skype het nu voor appgebruikers in 22 landen mogelijk om geld te versturen.

De samenwerking met Skype komt na een reeks eerder aangekondigde samenwerkingen van PayPal met onder andere Vodafone, Facebook Messenger, Siri, Apple iTunes en Visa. PayPal wil het door middel van deze samenwerkingen mogelijk maken dat mensen op steeds meer plekken en in verschillende contexten, online en via mobiel, betalingen kunnen doen.

Met PayPal via Skype geld overmaken is nu mogelijk voor gebruikers uit Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Canada, Cyprus, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Malta, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië en Spanje. De toepassing zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor Skype-gebruikers met de laatste versie van Skype voor iOS- en Androidtoestellen.

www.paypal.com/nl
www.skype.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie