Pedro Julien Design Director DDB & Tribal
01-06-2017 14:51:05 | Door: Katja Brokke | hits: 1124 | Tags:

DDB & Tribal, Amsterdam heeft haar designteam versterkt met de aanstelling van Zwitsers-Braziliaanse designer Pedro Julien. In zijn rol als Design Director is Julien verantwoordelijk voor het overzien van alle designuitingen voor klanten als KLM, Heineken en adidas.

Julien begon zijn carrière 10 jaar geleden in Brazilië, gevolgd door een periode als freelancer in Oostenrijk en Zwitserland. Hij heeft de afgelopen jaren onder andere voor Google, Nike, Puma, Atomic, Red Bull en Computer Arts gewerkt. In 2015 was hij de man achter het design en de user-experience van Google Cultural Institute’s bekroonde Performing Arts-project, een virtuele omgeving waarin gebruikers optredens konden verkennen in 360 graden.

Ivo Roefs, Co-CEO van DDB & Tribal, Amsterdam: “DDB & Tribal, Amsterdam is al een beetje een smeltkroes, maar ik moet zeggen dat dit onze eerste Zwitsers-Braziliaanse is. We kijken ernaar uit om te zien hoe zijn Zuid-Amerikaanse flair en Zwitserse efficiëntie elkaar zullen afwisselen. Alle grappen daargelaten, zijn we ongelooflijk onder de indruk van Pedro's achtergrond in typografie en de manier waarop hij interface op een eenvoudige, verrassende en effectieve manier benadert. Wij denken dat Pedro's uitgebreide design-kennis en zijn natuurlijke leiderschap ons creatieve aanbod enorm zal versterken.”

Naast Julien sluit ook nieuwe Traffic Manager Irina Fominskayazich zich aan bij DDB & Tribal, Amsterdam.

www.ddbgroup.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie