Peijnenburg en Snelle Jelle kiezen voor Gravity
24-04-2018 16:25:01 | Door: Max Vlugt | hits: 1350 | Tags:

Gravity heeft de taak gekregen om transparante websites te creëren met een eigentijds design voor Peijnenburg en Snelle Jelle. Na een uitgebreide bureauoriëntatie is Gravity de opdracht gegund en is het team aan de slag voor zowel Peijnenburg als Snelle Jelle.

Hoe zorg je ervoor dat verschillende merken, ieder met een eigen stijl en kernwaarden, online eenzelfde handdruk afgeven? Het is aan Gravity om voor Peijnenburg, zowel corporate als brand, en Snelle Jelle nieuwe merkwebsites te realiseren.

Marco Groenendijk, Gravity: "In deze nieuwe samenwerking staat het uitvoeren van de bestaande marketingstrategieën naar nieuwe merkwebsites voor Peijnenburg en Snelle Jelle centraal. Toegankelijkheid en transparantie zijn pijlers die we in ons achterhoofd houden tijdens dit hele proces. We zijn trots dit te mogen bewijzen voor Snelle Jelle en Peijnenburg en dat we hen aan ons portfolio mogen toevoegen."

Het is de eerste keer dat de partijen samenwerken.

Bart Hendriks, Peijnenburg: "De samenwerking met Gravity heeft een verfrissend en creatief nieuw digitaal gezicht voor onze merken opgeleverd. Gravity neemt het eigenaarschap van het eindproduct serieus en hanteert daarbij een hoge lat. Vanaf de start van het traject ervaren we een zeer betrokken team."

De websites van Peijnenburg en Snelle Jelle zijn vrijdag 13 april live gegaan. Na de zomer wordt ook de corporate website van Peijnenburg opgeleverd.

www.snellejelle.nu
www.peijnenburg.nl
www.gravity.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie