Persgroep sluit Doetinchem aan op indebuurt.nl
19-09-2017 11:44:00 | Door: | hits: 4111 | Tags:

De Persgroep Nederland sluit met Doetinchem de 20ste stad aan op het lokale platform indebuurt.nl. Inmiddels gebruiken ruim 1,5 miljoen mensen dit platform. Samen bekijken ze meer dan 10 miljoen pagina’s.

Indebuurt.nl informeert inwoners van een stad via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips over wat er allemaal in hun buurt gebeurt en begon in 2016 als test in Delft, waarna eind vorig jaar besloten is uit te breiden naar Utrecht en Dordrecht. Zowel het aantal gebruikers per stad als het aantal bezoeken per gebruiker laat een stijgende lijn zien. De afgelopen maanden is indebuurt.nl versneld uitgerold, waarbij negen steden in de laatste drie maanden zijn gestart.

Rudie Heinen, manager van indebuurt.nl: “Als team zijn wij erg trots dat wij in amper een jaar in 20 grote steden een goede start hebben kunnen maken. We merken dat wij met onze formule de juiste snaar weten te raken in een stad en zodoende echt iets kunnen toevoegen voor inwoners en ondernemers. Bovendien hebben we gemerkt dat we duidelijk aanvullende doelgroepen weten aan te spreken ten opzichte van de andere titels binnen de Persgroep. Zo is de grootste groep die we bereiken tussen de 25 en 34 jaar oud en vrouw.”

Erik Roddenhof, CEO van de Persgroep Nederland: “Met al onze regionale titels van ADR Nieuwsmedia, de regionale nieuwssites en ons huis-aan-huis-portfolio hebben we op lokaal niveau al een flink bereik, maar we misten een sterk digitaal lokaal platform. De eerste steden waren voor ons een toets of het zou lukken. Nu we vele steden verder zijn, weten wij het antwoord: lokaal en digitaal gaan goed samen, als je het maar met passie doet voor de inwoners en tegelijkertijd echt nadenkt over hoe je lokale ondernemers kunt helpen.”

www.persgroep.nl
www.indebuurt.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie