Pocket Media en Peaks starten samenwerking
01-12-2017 13:32:00 | Door: | hits: 5413 | Tags:

Pocket Media is voorkeurspartner geworden van Peaks (Rabobank), een online beleggingsapp voor iedereen. Dit betekent dat twee Amsterdamse startups in AdTech en FinTech de komende tijd intensief gaan samenwerken op het gebied van mobile user acquisition via mobile video en display advertising. 

Peaks is een onlangs gelanceerde beleggingsapp waarmee je eenvoudig je wisselgeld kunt beleggen. Pocket Media, een bureau in mobile performance advertising, geeft binnenkort het startschot voor een user acquisition campagne.

Nu de samenwerking officieel op papier is bezegeld zijn beide partijen gebrand een prominente plek in de App Store te bemachtigen en het aantal waardevolle mobiele gebruikers voor de Peaksapp te gaan vergroten.

Benjamin Pomerantz, CEO van Pocket Media: "We zijn erg blij met de samenwerking met Peaks. Naast ons succes met bol.com en Catawiki in Nederland kijken wij enorm uit naar een langdurige samenwerking met Peaks. Als start zijn wij gebrand op het bereiken van zoveel mogelijk relevante app users in een korte periode. Erna volgt een strategie waarmee we zoveel mogelijk waardevolle mobiele gebruikers willen binnenhalen. Dit doen wij op performance basis, dus de adverteerder betaalt zodra de app wordt geïnstalleerd. Wij hebben continue focus op de kwaliteit van de nieuwe gebruikers die de Peaksapp installeren naar aanleiding van getoonde advertenties. We hechten daarbij veel waarde aan optimalisatie en transparantie."

Sijbrand Tieleman, mede-oprichter van Peaks: "Wij vinden dat iedereen moet kunnen beleggen. Of je nu heel veel geld hebt of maar een beetje, wel of geen discipline hebt om geld opzij te zetten en of je nu verstand hebt van financiën of niet. We willen dus dat zoveel mogelijk mensen onze app gaan gebruiken. Maar we willen onze marketing ook op een transparante manier doen, net zoals wij transparant zijn over hoe je met Peaks belegt."

www.pocketmedia.nl
www.peaks.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie