Powerpeers komt met eigen app
05-12-2017 15:11:00 | Door: | hits: 3335 | Tags:

Powerpeers-klanten krijgen vandaag een leuke verrassing in hun digitale schoen: de energieleverancier lanceert vandaag een eigen digitale dienst in de vorm van een app. Met de Powerpeers app krijgen klanten nu ook mobiel grip en inzicht in hun energiezaken, om zo nog beter gebruik te kunnen maken van wat Powerpeers te bieden heeft.

Powerpeers is een online platform dat het mogelijk maakt persoonlijke en zelfopgewekte schone energie te delen. Het maakt duurzame energie toegankelijk voor iedereen, of je het nu zelf opwekt via zonnepanelen of opgewekte energie afneemt van de zonnepanelen van een ander.

100% controle over je energie

Innovatie- en designbureau Greenberry en Powerpeers werkten samen in een 3-daagse sprint aan de strategie en het concept voor de app. Vervolgens is het concept samen met een prototype voorgelegd aan gebruikers in een Desirability Test.

In deze test kwam naar voren dat de gebruikers graag 24/7 inzicht willen hebben over hun eigen energie op verschillende apparaten. Het is daarom ook nu in de app mogelijk om te kiezen waar je 100% schone energie vandaan komt en inzicht te krijgen in je verbruik om zo grip te hebben op je energiezaken.

Power to the peers

Met de app kunnen gebruikers hun energie bronnen vinden op locatie en on-the-go, en hun energiemix aanpassen als ze een nieuwe bron ontdekken. De app sluit naadloos aan bij het sociale karakter van Powerpeers, met inzichtelijke en persoonlijke profielen van alle powerpeers in de regio. Met de app realiseert powerpeers een zelfstandige, sociale uitbreiding dat groene energie en de deeleconomie in de spotlight zet, en de industrie meer transparant maakt. Elements Interactive is verantwoordelijk voor de technische realisatie van de app. 

Link app stores:

●      Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.powerpeers

●      iTunes: https://itunes.apple.com/nl/app/powerpeers/id1288041625?mt=8

www.powerpeers.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie