Progress Communications partner van Sotiria Comms Network
18-07-2017 12:16:06 | Door: Katja Brokke | hits: 2824 | Tags:

Progress Communications is partner geworden van het Sotiria Comms Network. Dit is een wereldwijd partnership tussen pr- en communicatiebureaus, met als doel om (cyber)securityorganisaties te voorzien van advies op het gebied van securitycommunicatie. Het netwerk is inmiddels in vijftien landen actief en heeft de intentie om verder uit te breiden met sterke bureaus met een securityspecialisatie.

Sotiria is een initiatief van het Engelse pr-bureau Say Communications en is opgericht om ervoor te zorgen dat vooruitstrevende, onafhankelijke bureaus effectiever kunnen samenwerken met bureaus uit andere landen, om zo te zorgen voor betere en gerichte communicatiediensten voor klanten. In 2000 richtte Say Communications het netwerk Plexus op, bedoeld voor pr-bureaus actief op het gebied van technologie voor B2B en B2C.

De naam Sotiria is afkomstig uit de Griekse mythologie: de godin van veiligheid en redding. Onder deze naam verenigen de bureaus zich met één gemene deler: hun expertise en ervaring op het gebied van (cyber)security. Zij delen dezelfde bedrijfsethiek en visie over wat effectieve communicatie inhoudt.

Stella Jansen, Managing Director van Progress Communications: “Security staat hoog op de agenda van elke CIO en CISO. Organisaties zoeken voortdurend naar manieren om hierin te investeren en te integreren met innovatieve securitytechnologieën. Dat maakt Sotiria een interessante en belangrijke propositie en wij zijn dan ook blij dat we onderdeel zijn geworden van dit specialistische netwerk. Zo’n netwerk van technologie-communicatiebureaus met een sterke securitydiscipline is ideaal om (cyber)securityleveranciers te ondersteunen op lokaal en internationaal niveau. Net als wij heeft elk bureau een bewezen trackrecord voor het introduceren van securitymerken in nieuwe geografische gebieden en verticale sectoren en het uitbreiden in bestaande markten.”

www.progresscommunications.nl
www.sotiriasecuritycomms.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie