Publicis One verhuist naar Geesinkweg in Amsterdam
25-04-2018 18:52:19 | Door: Max Vlugt | hits: 5333 | Tags:

Vanaf 30 april is Publicis One met haar 400 specialistische talenten (weer) de trotse bewoner van de Adammium, aan de Joop Geesinkweg 209 in Amsterdam.

Afgelopen maanden is het pand volledig verbouwd. Met een moderne en flexibele insteek, is het gebouw volledig ingericht op een open en vrije samenwerking voor alle medewerkers. Met een groot aantal verschillende werk- en overlegruimtes, inclusief veel flexplekken. Op de bovenste verdieping is er een groot restaurant met eigen keuken, een gezellige bar en geweldig uitzicht over Amsterdam.

De verhuizing is tevens een volgende stap voor Publicis One in het uitrollen van haar Power of One propositie. De Power of One is opgezet rondom de wensen van klanten, waarbij end-to-end plug and play oplossingen geboden worden voor elk communicatie- of marketingvraagstuk. Niet alleen als belofte, maar door daadwerkelijk de dagelijkse belemmeringen van diverse P&L's binnen een netwerk geheel weg te halen en de organisatiestructuur rigoureus anders in te richten. Via One-Point-of-Contact hebben klanten en partners in één klap - zonder extra administratieve rompslomp - toegang tot alle specialistische disciplines, talenten en tools. Specialismen op het gebied van onder meer creatie, media, technologie, commerce, reputatiemanagement tot digitale innovatie, data, retail en productie.

Cornelie Weller CEO, Publicis One: "Afgelopen half jaar, tijdens de verbouwing, zaten we ook al in één pand. Onze klanten en wijzelf ervaren elke dag de voordelen van de weggebroken muren tussen onze talenten in de service aan onze klanten. Aan die dagelijkse inspiratie voegen we nu een flexibele en prachtige werkomgeving toe. Hiermee maken we de volgende stap in ons Power of One model: onze client centric structuur wordt in dit pand nog duidelijker. Met deze servicegerichte insteek voor klanten loopt Publicis One voorop in Nederland."

De officiële opening van het Publicis One pand vindt medio juni plaats.

www.publicisone.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie