Radiozender Slam! gaat hitlijstconcurrentie aan met Slam! 40
10-01-2019 13:18:00 | Door: David de Jong | hits: 6087 | Tags:

Radiozender Slam! gaat de concurrentie aan door haar hitlijst Slam! 40 sterker te profileren. De Slam! 40 zal voortaan op donderdag van 16:00 tot 19:00 uur worden uitgezonden. Eerder werd deze hitlijst alleen op zaterdagmiddag uitgezonden. Slam! noemt de Slam! 40 daarmee de eerste hitlijst van de week. De hitlijst die vooral nieuwe muziek uit het dance-segment bevat, wordt gepresenteerd door Michiel Jurrjens.

Ten behoeve van de hitlijst heeft Pure Jingles uit Hilversum met nieuwe jingles de vormgeving vernieuwd. De hitijst blijft ook op zaterdagmiddag in het programmaschema staan, maar dan in de herhaling.

Michiel Jurrjens, presentator: "De Slam! 40 was altijd al een van onze populairste programma's. Het is een enorme eer om voortaan iedere donderdag vanaf 16 uur heel Nederland te vertellen wat de veertig grootste hits van het moment zijn."

Eerder positioneerde Talpa Radio's Radio 538 zichzelf met de 538Top50 nadat de Top 40 uiteindelijk door QMusic werd overgenomen. Beide hitlijsten worden op vrijdagmiddag uitgezonden. Slam! is samen met 100%NL onderdeel van Radiocorp. In het laatste luisteronderzoek behaalde Slam! een marktaandeel van 1,6 procent (10+).

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie