Ralf van Vegten Managing Director NEP The Netherlands
09-03-2018 12:55:22 | Door: Marianna Beets | hits: 4936 | Tags:

Ralf van Vegten, op dit moment CIO bij NEP The Netherlands, wordt per 2 april Managing Director van NEP The Netherlands. De laatste vijf jaar was Van Vegten al nauw betrokken bij het bedrijf en als directielid (CIO) verantwoordelijk voor de afdelingen Broadcast IT en Graphics. Ralf neemt de rol over van Michiel van Duijvendijk, die mede aan de wieg stond van NEP The Netherlands (toen nog DutchView Infostrada). Van Duijvendijk blijft tot 1 augustus verbonden aan NEP.

Van Vegten begeleidde als CIO van NEP The Netherlands onder meer de transformatie van traditionele beheerorganisatie naar een IT-bedrijf. Waar de afdeling IT voorheen gefocust was op postproductie en online platformen, beheerst zij nu de complete keten van glas tot glas; van lens tot huiskamer en alle technologie daartussen, die het maken van lineaire en online televisie mogelijk maakt.

De huidige functie van Van Vegten wordt per april overgenomen door Jildert de Groot, die op dit moment verantwoordelijk is voor de afdelingen Development en Projectbureau. De Groot houdt in zijn nieuwe rol ook deze beide afdelingen onder zijn verantwoordelijkheid.

Ralf van Vegten: “NEP is een bedrijf waarbinnen passie, vindingrijkheid, energie en samenwerking een grote rol spelen. Het is fantastisch om te zien hoe snel we schakelen en bouwen bij Broadcast Services, Media Solutions en TEAM. De ontwikkelingen die NEP als groep de laatste jaren heeft doorgemaakt en nog steeds doormaakt - van DutchView Infostrada tot het huidige NEP The Netherlands - zorgen voor een spannende toekomst. Het is mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat we deze stijgende lijn en groeiambities vasthouden. Natuurlijk gaan we Michiel missen, hij is een inspirerend en kundig leider, en wordt het wennen om het na zoveel jaren zonder hem te doen!”

Michiel van Duijvendijk, CEO NEP The Netherlands: “De beslissing om NEP te verlaten was geen makkelijke, en er is eigenlijk nooit een goed moment voor omdat er zo vreselijk veel kansen liggen. Ik ben trots dat ik mijn werkzaamheden aan Ralf ga overdragen; iemand die beschikt over grote kennis van de markt en een enorme dosis enthousiasme en gedrevenheid. Ik heb er alle vertrouwen in dat Ralf NEP met zijn inzet en ervaring binnen het bedrijf een succesvolle toekomst kan garanderen, en wens hem hierbij heel veel succes en vooral heel veel plezier.”

www.nepworldwide.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie