Ranhilde Luttenberg pr- en marketingmanager Innovation Norway
16-05-2017 14:59:33 | Door: Katja Brokke | hits: 2104 | Tags:

Per mei breidt Ranhilde Luttenberg haar functie binnen Innovation Norway, waar Visit Norway onderdeel van is, uit tot pr- en marketingmanager voor Nederland en België. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het onderhouden van de mediarelaties en de coördinatie van de campagnes gericht op wandelen, vissen en fietsen.

Luttenberg begon in 2014 bij Innovation Norway. Binnen de organisatie vervulde zij onder andere de functie van projectcoördinator. Per 1 mei 2017 breidt zij haar functie uit tot pr- en marketingmanager waarin zij onder andere verantwoordelijk zal zijn voor het opbouwen en onderhouden van de relaties met Nederlandse en Vlaamse media, de organisatie van persreizen en het strategische pr-beleid. Daarnaast zal zij de actieve campagnes met betrekking tot wandelen, fietsen en vissen coördineren.

Luttenberg: "Ik kijk ernaar uit om in deze meer strategische rol onze pr-werkzaamheden meer te integreren en te verbinden met onze marketingactiviteiten, en daarmee nóg meer mensen te inspireren om naar Noorwegen op vakantie te gaan. Noorwegen heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt als vakantiebestemming, en we zien veel potentie om ook nieuwe doelgroepen te laten zien hoe veelzijdig Noorwegen is, het hele jaar door."

Hanne Maren Kristensen, Country Manager bij Innovation Norway: "We zijn heel blij dat Ranhilde verdergaat als onze nieuwe pr- en marketingmanager. Haar ervaring en competenties vanuit Innovation Norway en kennis van zowel de Nederlandse als Noorse markt zijn zeer waardevol voor ons. Dit maakt het mogelijk om vanuit nieuwe invalshoeken te denken en te communiceren."

Team Innovation Norway Den Haag

Luttenberg werkt binnen het team van Innovation Norway Den Haag samen met de Noorse Hanne Maren Kristensen, die de functie van Country Manager vervult. Pr- en contentbureau CherryLAB zal Luttenberg ook in de komende periode nog ondersteunen op het gebied van pr.

www.visitnorway.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie