Raymond van Kasterop Sales & Marketing Director Clear Channel Nederland
17-08-2017 09:54:00 | Door: | hits: 3268 | Tags:

Raymond van Kasterop is de nieuwe Sales & Marketing Director bij Clear Channel Nederland. Van Kasterop geeft in deze functie leiding aan het sales- en marketingteam. De laatste vijf jaar is Van Kasterop actief geweest als Sales Director bij G+J Media.

Van Kasterop: “Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en nieuwe kennis op te doen en te delen. Clear Channel Nederland is een belangrijke speler binnen de out-of-homemarkt met een uitstekende propositie. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s Clear Channel Nederland nog verder uit te bouwen.”

Bart Demeulenaere, CCO van Clear Channel Nederland en België: “Met de komst van Raymond hebben we de basis gelegd om met een sterk team en sterke producten onze plaats binnen de mediamix verder uit te breiden. De komende periode zal dan ook gekenmerkt worden door een verdere professionalisering en digitalisering van Clear Channel Nederland.”

Nieuwe gezichten

Naast Van Kasterop zijn er meer mensen aan de slag gegaan in het sales- en marketingteam: Marko Visser, Raymond Schippers en Ingeborg de Wildt zijn gestart als accountmanager en Desmond Gardeslen is gestart als businessanalist. Ook is het team aangevuld met marketeers Stefanie Kooijman en Michel van den Berg.

Demeulenaere: “Ik heb er alle vertrouwen in dat het huidige team samen met deze nieuwe gezichten Clear Channel Nederland verder zal laten groeien in alle opzichten.”

www.clearchannel.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie