Regisseur Paul Geusebroek naar HALAL
26-10-2018 13:05:12 | Door: Marianna Beets | hits: 5235 | Tags:

Paul Geusebroek begon zijn carrière met de Nike x Patta-commercial die wereldwijd publiek trok en hem een ​​Young Directors Award opleverde. Kort daarna volgde zijn internationale doorbraak met een campagne voor Diesel, een Super Bowl commercial (Pokémon Train On) en Nike Goutte d'Or. Vervolgens maakte hij een videoclip bij nummer één hit Panda van de Amerikaanse rapper Desiigner in 2016 en werd genomineerd voor een MTV Music Video Awards.

Zowel zijn commerciële werk als zijn muziekvideo’s hebben een kenmerkende filmische sfeer met een snelle, dynamische energie die typerend is voor Paul. Het toetreden tot de HALAL familie is traditiegetrouw gevierd met een ambitieus project waarbij beide partijen all-in zijn gegaan; een videoclip voor de release single Houten Pak van het debuut solo album van rapper Willem, voormalig The Opposites. Dit vertrouwde team werkte al eerder samen aan de The Opposites video Sukkel voor de Liefde. Deze keer heeft het duo zich gebogen over de persoonlijke rollercoaster die Willem doorgemaakt heeft in de periode na The Opposites.

Paul Geusebroek, regisseur van HALAL: "Het album raakte mij meteen, het is volwassen, ontroerend en puur - een groot contrast met veel NL-hiphop." Om samen te werken met Willem aan zo’n kwetsbaar en persoonlijk project was geweldig. Ik wilde zijn verhaal op een impressionistische manier delen en een beeld creëren dat de oprechtheid van dit alles echt zou weerspiegelen. We wilden allebei dat het zowel intiem als universeel zou aanvoelen”.

Gijs Determeijer, Partner & EP van HALAL: "Paul is een van de beste regisseurs van NL, met een indrukwekkende internationale track record. Het spreekt voor zich dat wij ontzettend trots zijn op deze samenwerking. Samen duiken wij de volgende fase van zijn carrière in."

Houten Pak ging tijdens een exclusieve vertoning als onderdeel van ADE in premiere. Op 25 oktober werd de hele video tijdens De Wereld Draait Door vertoond, nooit eerder is een clip in zijn geheel tijdens deze populaire tv-show vertoond.  

Credits

Director: Paul Geusenbroek | DOP: Menno Mans | Productie: HALAL

www.halal.amsterdam

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie