Reis-app helpt Nederlanders in Iran
21-06-2017 12:35:00 | Door: | hits: 2782 | Tags:
Het video- en reisgidsenplatform REiSREPORT heeft een speciale app gelanceerd voor Nederlanders die naar Iran reizen. De app biedt belangrijke ontwikkelingen via push notificaties, de mogelijkheid realtime met andere Nederlanders en Belgen in contact te komen en vanuit de app betrouwbare taxi’s, gidsen en hotels te boeken. De app is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Iran als vakantieland is sterk in opkomst. De recente ontwikkelingen in Teheran laten echter zien dat een goede voorbereiding en contact onderhouden geen kwaad kan. De nieuwe app helpt toeristen op meerdere vlakken.

Het REiSREPORT-team, bestaande uit Marlou Jacobs en Godfried van Loo, reisde voor de app een maand door Iran.

Marlou Jacobs: “Iran klinkt voor velen als gevaarlijk en ongrijpbaar, maar dat is absoluut niet het geval. De app is het resultaat van een maand aan video opnames, onderzoek en eigen ervaringen. De informatie wordt nu verder aangevuld door de community waardoor alle denkbare onzekerheden behandeld worden.”

Ook een uitvoerig interview met de Nederlandse ambassadeur, Susanna Terstal, is in de app te vinden. Tientallen informatieve artikelen zijn reeds in de app verwerkt en de ruim 20 eigen video producties volgen verspreid over de komende weken. Chauffeurs, gidsen en hotels zijn tevens vanuit de app te boeken.

Godfried van Loo, mede-oprichter van REiSREPORT: “Een unieke en zeer welkome dienst voor toeristen in Iran. Iran is nog deels een sanctie land, waardoor je nergens kan pinnen laat staan eenvoudig online boekingen kan doen. Via onze app kan dit nu wel.”

www.reisreport.nl/iran

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie