Result Recruitment Group lanceert Upgrade Career, academie voor digitale mediakennis
23-09-2019 08:34:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 5675 | Tags:

Result Recruitment Group lanceert Upgrade, een academie waar digitale mediakennis van talent – starters tot professionals – wordt ontwikkeld en een brug wordt geslagen naar de banen van nu.

Upgrade wordt geleid door Debby Graca – Zonneveld: "In een snel veranderend marketing- en medialandschap is er steeds meer behoefte aan een up-to-date trainingsprogramma. Momenteel is de lesstof bij onderwijsinstellingen onvoldoende afgestemd op de technologische ontwikkelingen. Daarbij zien we dat organisaties behoefte hebben aan een onafhankelijke partij die hun werknemers ontwikkelt op specifieke digitale kennis."

Upgrade is gestart met het programma Programmatic Advertising. Naast vakinhoudelijke lessen over onder andere Ad Serving, DSP, SSP, DMP, Mobile, Google Analytics, staat er een medialandschapstraining, een persoonlijke elevator pitch en een coachingsessie onderdeel op het programma. Tevens gaan de deelnemers op bezoek bij bedrijven en zijn er presentaties van professionals uit het vak om de praktijk te laten leven. 17 talenten hebben deze training succesvol afgerond.

Debby Graca – Zonneveld: "Begin oktober gaan we wederom van start met Programmatic Advertising. In december wordt growth marketing toegevoegd. De trainingsprogramma’s worden een dagdeel per week gedurende drie maanden gegeven en zijn goed te combineren met werk en studie."

www.upgrade.career


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie