Rob Kolkman CEO van Sanoma Learning
10-12-2019 09:19:10 | Door: Saskia van Weert | hits: 2659 | Tags:

Rob Kolkman wordt CEO van Sanoma Learning. Sinds 1 januari 2019 was hij CEO van Sanoma Media Nederland. Hij zal deze functie blijven vervullen tot de verkoop van Sanoma Media Netherlands aan DPG Media is voltooid.

Rob Kolkman volgt hiermee John Martin op die eerder dit jaar heeft aangegeven Sanoma Learning in het voorjaar te verlaten. Ook in zijn nieuwe rol als CEO van Sanoma Learning, rapporteert hij aan Susan Duinhoven, president en CEO van Sanoma Corporation.

Rob Kolkmans eerdere werkervaring omvat verschillende senior managementfuncties bij RELX Group, een wereldwijde aanbieder van op informatie gebaseerde analyse- en beslissingshulpmiddelen, en bij BPP Professional Education, een wereldwijde aanbieder van bedrijfseducatie.

Susan Duinhoven, president en CEO van Sanoma: “Rob is een ervaren, gerespecteerde en resultaatgerichte manager met een sterk internationaal trackrecord. Met zijn ervaring op het gebied van digitale transformatie en educatie zal hij een succesvolle CEO zijn voor Sanoma Learning. Rob kent Sanoma al goed, en we zijn erg blij dat hij aanblijft en zich gaat richten op verdere groei en ontwikkeling van Sanoma Learning.”

Rob Kolkman: “Sanoma Learning is een sterk en groeiend bedrijf met een mooie toekomst voor zich. Het is gericht op het bedienen van leerlingen en leraren met hoogwaardige blended learning-oplossingen en platforms. Ik kijk er zeer naar uit mijn bijdrage te leveren aan de groei van Sanoma Learning.”

www.sanoma.com/learning

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie