Roel Kooi zakelijk directeur PilotStudio
17-01-2018 13:11:53 | Door: | hits: 4422 | Tags:

Met televisietitels als Jinek, Hoe heurt het eigenlijk? en Beste Kijkers, online titels Amayzine.com, Franska.nl en FavorFlav.com en events als De Avond van de Film- en Jazzmuziek, heeft PilotStudio zich in vijf jaar tijd ontwikkeld tot een allround mediabedrijf. Roel Kooi komt het team versterken als zakelijk directeur.

Kooi was één van de oprichters van Tuvalu Media in 2006. Eind 2014 nam hij een belang in Formula Once, uitgever van onder andere RTL GP Magazine. Daarnaast is Kooi momenteel voorzitter van de Vereniging van Onafhankelijke Televisie Producenten (OTP). 

Kooi: “PilotStudio is één van de hardst groeiende contentproducenten van Nederland met supercreatief Ewart van der Horst aan de stuurknuppel. Ik kan hem op een aantal vlakken ontlasten en we delen een zienswijze op de ontwikkelingen én de toekomst van content in de media-industrie. Ik denk dat we de potentie die in dit bedrijf zit er nu nog sneller uit kunnen halen.”

Ewart van der Horst, uitgever van PilotStudio: “Ik ken Roel al heel lang en ik ben blij en vereerd dat hij mijn zakelijke copiloot wil worden. Het is altijd fijn om samen te werken met mensen die iets beter kunnen dan jij zelf.”

In 2018 lanceert PilotStudio meerdere online titels, waaronder mannenmagazine Falder.nl, een businesswebsite en een platform voor innovatie, techniek en wetenschap.

www.pilotstudio.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie