Rufus Ketting creatief directeur Natwerk
09-01-2018 12:58:54 | Door: | hits: 3622 | Tags:

Rufus Ketting is bij Natwerk gestart als creatief directeur. Ketting werkte meest recent bij KesselsKramer en gaat zijn functie uitoefenen naast Natwerk-oprichter Frank de Ruwe. Samen zullen zij het creatieve team aansturen.

Ruwe: “We zijn met Natwerk op een punt waarin we mensen met veel ervaring er graag bij hebben. De groei van het bedrijf en de toename van grote klanten maken de komst van iemand als Rufus noodzakelijk. Daarnaast zitten we op persoonlijk en creatief gebied extreem goed op één lijn. En Rufus brengt een enorme berg nieuwe energie met zich mee waar we allemaal heel blij van worden.”

Ketting: “Natwerk is natuurlijk het allerbeste how-bureau van Nederland. Ze hebben how’s bedacht die honderd senior creatives in hun hele loopbaan samen nog niet bij elkaar verzonnen krijgen. En dat moet zo blijven. Ik ben van plan er wat goeie, creatieve why’s aan toe te voegen. Met zo’n creatie-afdeling moet dat geen probleem zijn.”

De komst van Ketting komt in een periode van groei voor Natwerk. Zo verwelkomde het bureau eerder in november al Marsha van Doorn (Code d’Azure) en Martijn Majoewsky (XXS) om het account-team te versterken.

www.natwerk.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie