SLAM! brengt ode aan Nederlandse dance
17-02-2017 14:10:00 | Door: | hits: 3221 | Tags:

Traditiegetrouw organiseert radiostation SLAM! ook dit jaar de Dutch Dance Days. De Nederlandse dance industrie wordt wereldwijd geroemd. Deejays als Martin Garrix, Armin van Buuren en Oliver Heldens zijn internationale supersterren. Onze producers scoren op alle continenten grote hits en we zijn wereldkampioen als het gaat om dance events. Genoeg redenen voor SLAM! om een ode te brengen aan de Nederlandse dance.

SLAM! zal vanaf maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari uitsluitend Nederlandse dancemuziek draaien. In de ochtendshow komen dagelijks de Nederlandse grondleggers van de dance in de studio voor een interview en een liveset. De grootste dj-talenten van dit moment zijn te gast bij de middagshow op SLAM! en ’s avonds zullen grote namen als Afrojack, Oliver Heldens en Nicky Romero laten horen waarom zij bij de beste van de wereld horen.

SLAM! AWARDS

Op donderdag 23 februari worden de SLAM! Awards voor de tweede keer uitgereikt als onderdeel van de Dutch Dance Days. De SLAM! Awards zijn vakprijzen gekozen door de industrie zelf. Labels, eventorganisatoren, muziekredacties, producers en dj’s stemden de afgelopen weken op hun nummer één in de verschillende categorieën. De winnaars worden 23 februari tussen 19 en 20 uur bekendgemaakt op SLAM!.

Categorieën SLAM! Awards
- Beste Nederlandse dj
- Beste Nederlandse talent
- Beste Nederlandse producer
- Beste Nederlandse track van het afgelopen jaar

Winnaars vorig jaar
- DJ: Martin Garrix
- Talent: Sam Feldt
- Producer: Boaz van de Beatz
- Track: Tiësto & KSHMR feat. Vassy – Secrets

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie