Samenwerking AT5 en NU.nl goedgekeurd door Commissariaat van de Media
17-04-2018 13:56:42 | Door: Katja Brokke | hits: 2095 | Tags:

AT5 en NU.nl hebben zo'n twee jaar een samenwerking op het gebied van regionaal nieuws. Het Amsterdamse nieuws van AT5 verschijnt in de hoofdstad automatisch op de voorpagina van NU.nl. Na een pilotperiode is de samenwerking nu officieel goedgekeurd door het Commissariaat. Tot tevredenheid van AT5 en NU.nl. 

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: "Regionaal nieuws is heel belangrijk voor onze bezoekers. Door de samenwerking met AT5 en met NH Nieuws kunnen we ons aanbod uitbreiden naar verschillende steden in Noord-Holland."

Zo is er onlangs in samenwerking met NH Nieuws een katern in Haarlem begonnen en staan andere uitbreidingen op de agenda.

Paul van Gessel, algemeen directeur van NH Nieuws en AT5: "Ik ben erg blij dat wij de handen ineen slaan, het levert alleen maar winnaars op. De unieke content van AT5 en NH Nieuws verrijkt het aanbod van NU.nl en wij bereiken er een groot, en vooral ook jonger publiek mee. Daarnaast opent de samenwerking commerciële mogelijkheden. Een perfect publiek/privaat partnership."

NU.nl werkt al vijf jaar met verschillende partners aan regionaal nieuws. De site heeft samenwerkingen in Alphen aan de Rijn (alphens.nl), Utrecht (DUIC), Groningen (GIC), Leiden (Sleutelstad), Breda (BredaVandaag) en West-Brabant en Midden-Zeeland (De Bode).

www.at5.nl
www.nu.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie