Samsung en JCDecaux lanceren In-Traffic Reply-app voor een veiliger verkeer
25-07-2017 12:57:00 | Door: | hits: 2887 | Tags:

Samsung geeft mensen sinds kort in al zijn smartphonecampagnes het advies: stuur vast, smartphone los. Om dit advies te kunnen opvolgen, lanceert Samsung op het digitale netwerk Métropole van JCDecaux de In-Traffic Reply-app. Dit is een Android-app die inkomende berichten automatisch beantwoordt, zodat bestuurders hun aandacht bij het verkeer kunnen houden. De app stuurt automatisch leuke reacties of video’s wanneer ze achter het stuur berichtjes of telefoontjes ontvangen.

Het werkt als volgt: de app heeft toegang nodig tot de notificaties en GPS. Vervolgens kies je welke andere apps je wilt koppelen en welke reacties In-Traffic Reply moet versturen. Elke keer als je fiets of autorijdt, schakelt de app automatisch in en gaat het geluid op mute. Wel ontvang je gewoon de notificaties, maar je kunt deze pas na de rit lezen.

Dit initiatief van Samsung wordt onder meer ondersteund door Rijkswaterstaat, Veilig Verkeer Nederland, ANWB en de Fietsersbond.

De campagne is deze zomer diverse keren te zien op het digitale netwerk Métropole van JCDecaux, in het centrum van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en is het resultaat van een samenwerking tussen Samsung, Cheil, Starcom, VivaKi Exchange en JCDecaux.

www.samsung.com/nl/stuurvastsmartphonelos
www.jcdecaux.nl

 

Lees ook: Verantwoordelijk in het verkeer met Samsung

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie